PRODUCTEN:

Ventilatie units voor woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen.

Voor elke toepassing bieden wij u het juiste ventilatie concept.

In principe kunnen wij u elk beschikbaar toestel leveren maar hieronder vind u het assortiment dat we steeds op voorraad hebben.


Type B en C

Delta gelijkstroomventilatoren

De mechanische woonhuisventilatoren van Veltech zijn ook leverbaar in gelijkstroomuitvoering. Dit geldt voor de onderdakse uitvoeringen (SOLO en DELTA) maar ook de bovendakse uitvoering (COMPAKTA). Klik hier om de folder te downloaden!


Type C+

Duco Comfort Plus


Het vraag gestuurde Duco Comfort (Plus) System zorgt voor een natuurlijke luchttoevoer via zelfregelende roosters in de gevel en een mechanische afvoer van vervuilde lucht via de afvoerventilator. Alle communicatie tussen de verschillende componenten gebeurt volledig draadloos via een eigen ontwikkeld communicatieprotocol. Klik hier om de folder te downloaden!


Type D, decentrale opstelling

Fox Warmte Terug Win-unit

De FoX is een universeel toepasbaar compact ventilatiesysteem voor het ventileren van leefruimten, kantoren, hotelkamers etc. Ideaal voor renovatieprojecten of bestaande wooneenheden waar ingrijpende aanpassingen zoals boringen en installatie van leidingwerk niet mogelijk is. Klik hier om de folder te downloaden!


Type D

HRUC-E Warmte Terug Win-unit met tegenstroom wisselaar

De standaard warmte terugwin-unit voor woningen. Er word mechanisch verse lucht in uw huis toegevoerd en tegelijkertijd word de vervuilde lucht mechanisch afgevoerd. Dit terwijl de warmte in uw woning niet verloren gaat. De unit wordt steeds geleverd met een uitgebreid bedieningsdisplay voor optimaal gebruik van uw installatie. Ongetwijfeld de beste oplossing als het om ventileren gaat. Klik hier om de folder te downloaden!

Komfovent REGO 450 Warmte Terug Win-unit met warmtewiel

De compacte en uiterst energiezuinige unit zorgt voor zowel ventilatie, warmteterugwinning als vochtterugwinning. De REGO 450 beschikt over een hoog rendement warmtewiel waarmee tot 80% van de warmte teruggewonnen kan worden bij een laag opgenomen elektrisch vermogen. Hierdoor wordt dus ook een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd. De unit beschikt in de standaard vorm over elektrische na-verwarming, optioneel te verkrijgen met sturing voor kanaal water verwarmingsbatterij. De warmtewiel-technologie garandeert warmteterugwinning ook tijdens de koudste temperaturen. De unit beschikt over een ge-integreerde regelaar, bediend via een touch-screen paneel, eenvoudig en handig in gebruik, welke een economische en uitgebreide sturing garandeert. Klik hier om de folder te downloaden!

Duplex Easy Warmte Terug Win-unit

De oplossing op vlak van warmterecuperatie voor loften en appartementen. Omwille van de afmetingen van het toestel is deze uitermate geschikt voor plafondmontage. Klik hier om de folder te downloaden!

Komfovent serie

Ventilatie units voor grote luchtdebieten uitgerust met een warmtewisselaar of warmtewiel. De units worden volledig op maat van het betreffende project samengesteld en kunnen optioneel uitgevoerd worden met een verwarming-of koelingbatterij. Geschikt voor elke ventilatie toepassing. Klik hier om de folder te downloaden!


Ventilatie Toebehoren

Roosters en ventielen

Klik hier om de folder te downloaden!
Klik hier om de folder te downloaden!

Uniflexplus+

Het unieke luchtverdeelsysteem voor de woningbouw en kleine utiliteit. Klik hier om de folder te downloaden!

Aardwarmte Wisselaar

De aardwarmtewisselaar heeft tot doel de lucht, die wordt toegevoegd aan de woning in de winter op te warmen en in de zomer af te koelen. Het systeem is perfect te combineren met de HRUC units van Comair. Klik hier om de folder te downloaden!


CENTRAAL STOFZUIGER SYSTEEM

Centraal stofzuig systeem

Veltech beschikt over een serie stofzuigunits die kunnen worden aangepast behoefte van uw woning. Afhankelijk van het aantal benodigde aansluitingen (stofcontacten) en uw wensen wordt de kracht van de unit gekozen.

Deze units worden doorgaans gehangen op plaatsen waar u er de minste hinder van heeft. Zoals bv. de garage, de kelder of berging. De uitlaat wordt omwille van geluid gedempt en kan indien gewenst rechtstreeks naar buiten geleid worden.

De grote voordelen van een centraal stofzuigsysteem op een rijtje:

  • - Geen fijne stofdeeltjes retour in uw directe leefruimte. Fijne stof is zeer gevaarlijk voor onze gezondheid.
  • - Geen geurhinder door oud verzamelt stof wat zich verspreid tijdens het gebruik van uw zuiger.
  • - Veel minder geluid, de geluidsbron hangt daar waar hij u minder of niet stoort.
  • - Continue maximale zuigkracht doordat de luchtstroom niet door het vuil wordt belemmert.
  • - Gemak, u hoeft niet met uw zuiger te sleuren, enkel maar een lichte gebruiksvriendelijke slang.
  • - U hoeft geen stofzuigzakken meer aan te kopen, het vuil wordt opgevangen in makkelijk te ledigen bak.
Kortom, een systeem wat een plaats verdient in uw nieuwe of vernieuwde woning. Om zich volledig aan te passen aan het design van uw woning kan Veltech verschillende soorten afdekplaatjes voorzien, in verschillende kleuren. Ook zijn er allerlei accessoires te verkrijgen zoals diverse zuigborstels en zuigmonden. Voor elke toepassing een oplossing. Wilt u meer informatie over onze centrale stofzuigsystemen; download hier dan de folder.


Producten

Folders Veltech Stofzuiger Winny

Klik hier om de folder te downloaden!

Folders Veltech Stofzuiger Advance

Klik hier om de folder te downloaden!

MEER INFORMATIE:
Informeer naar onze voorwaarden!

Volg ons op:
 


Copyright (c) 2014 veltech.nl All rights reserved. Design by LOPER DESIGN

VELTECH BVBA - Lodewijk de Raetstraat 47B - 3920 Lommel - Tel. +32 11 74 75 40 - E-mail: info@veltech.be - BE 0886.375.706

Disclaimer - Privacy Policy