Verse lucht door ventilatie

Weet u dat er in een gemiddeld huis dagelijks zo’n 10 tot 15 liter vocht wordt geproduceerd? Van koken, douchen en wassen tot de ademhaling van de bewoners: dagelijkse activiteiten zorgen voor vochtige lucht. Ventilatie is nodig om de lucht te verversen, vocht af te voeren en muffe geurtjes en schimmelvorming te voorkomen. Gewoon even het raam openzetten? Helaas, dat helpt onvoldoende: het effect is tijdelijk en bovendien kost dit onnodig veel energie. Kies liever voor continue en gecontroleerde ventilatie, want dan bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat.

Neem contact op
image

Toepassingen residentieel

Veltech Projects realiseert ventilatie en luchttechniek voor residentiële projecten in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze producten worden dagelijks gebruikt in woningen, villa’s en appartementen. Particulieren en zelfbouwers schakelen Veltech Projects in voor woonhuisventilatie en centrale stofzuigsystemen. Speciaal voor zelfbouwers biedt Veltech Projects kant-en-klare installatiepakketten, maar ook actieve werfbegeleiding is mogelijk.

Toepassingen niet-residentieel

Voor bedrijfsgebouwen, verzorgingstehuizen, hotels en handelsruimtes realiseert Veltech Projects ventilatiesystemen op maat. Onze ventilatiespecialisten zorgen voor een doordacht ontwerp, in samenwerking met architect en bouwheer. Rekening houdend met de aard van de bedrijfsactiviteiten wordt gekozen voor een optimaal werkend ventilatiesysteem, onmisbaar maar niet merkbaar aanwezig. Vanuit een brede waaier aan technische mogelijkheden zorgt Veltech Projects voor een passend systeem.

image

Benieuwd wat Veltech voor u kan betekenen?