Over ons

Over Veltech

Flexibiliteit in advies en uitvoering

Maatwerk in ontwerp, vakwerk in uitvoering. Dat is Veltech ten voeten uit. Onze technische installaties zijn exact afgestemd op elk project, rekening houdend met de wensen van de klant. Flexibiliteit vinden we belangrijk, want daardoor kunnen we precies leveren wat nodig is. Van actieve werfbegeleiding voor zelfbouwers tot het volledig ontzorgen van particulieren en bedrijven: alles kan.

image

Service tot na oplevering

Veltech Ventilatiesystemen, specialist in duurzame ventilatie. Door de jarenlange ervaring heeft Veltech alle expertise in huis om totaaloplossingen te bieden voor ieder binnenklimaat. Onze producten zijn bewezen effectief en hebben een lange levensduur. Dat geldt eveneens voor onze service, want ook na oplevering staan we voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

Rijschool Hendriks Pelt

Wij zijn zeer tevreden van de installatie die Veltech bij ons kwam installeren, deze werkt zeer goed en dat is voor ons extra belangrijk sinds wij te maken hebben met Covid-19. 
Ik geef dit graag mee door middel van het volgende voorbeeld. 

Enige tijd geleden hadden wij in ons leslokaal een dagopleiding EHBO van 8u30 tot 16u30 voor een groep van 16 deelnemers.
S’ morgens, toen de externe lesgever binnen kwam, vroeg hij of er geen raam kon open gezet worden.
Dit is in onze lokalen echter niet mogelijk. Wij hebben toen wel aangegeven dat er een goede ventilatie voorzien is.
Toen we op het einde van de dag vroegen aan de lesgever hoe zijn ervaring was met ons nieuw lokaal, antwoorde hij dat alles perfect was.
Hij had de hele dag zijn CO2 meter aangezet en deze had op geen enkel ogenblik een hoge waarde aangegeven. De waarden bleven de ganse dag dezelfde.
Hij was dus ook heel tevreden.

Benieuwd hoe Veltech ontzorgt?